Over Medi-Mere

Klantvriendelijk

Medi-Mere staat voor klantvriendelijkheid, professionaliteit en kwaliteit. Deze drie pijlers staan borg voor goede en gezonde zorg voor onze patiënten in Almere. De Medi-Mere Groep heeft 3 volwaardige huisartsenpraktijken verspreid over Almere.

Thuis voelen

Ons streven is dat u als patiënt zich thuis voelt binnen onze praktijk en het Medi-Mere team volledig vertrouwt. Het team pakt de vragen van de patiënt zorgvuldig op en in overleg met de patiënt wordt gezocht naar een zo goed mogelijke oplossing, waarbij de patiënt de regie blijft houden over zijn/haar gezondheid. 

Vertrouwde zorg

Medi-Mere heeft een breed pakket aan diagnostische mogelijkheden en wij bieden een groot scala aan preventie en therapeutische zorg. Voor elk individu hebben wij afgestemde zorg! Wij vinden het belangrijk dat de zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt is, zo nodig bij hem of haar thuis. 
Bij Medi-Mere werken wij met verschillende disciplines samen en hebben wij zelfs specialisten in huis. Vertrouwde en goede zorg onder één dak: dat is Medi-Mere. 

Wij nodigen u van harte uit om een kijkje op onze hoofdwebsite te nemen: www.medi-mere.com of kijk naar ons introductie filmpje op YouTube.

Copyright 2015 - Medi-Mere